Ditt Eget Hus
 

Köp hus i vårt andra område. Det första är slutsålt.


Sabai Village II är Lelawadees andra område beläget i ett genuint thailändskt naturskönt landskap med närhet till bad, stränder, restauranger, köpcentra, spa, marknader, golf, buss, taxi, flyg, och en massa olika sportaktiviteter. Läget kan inte bli bättre.

Tomterna är väl tilltagna och anpassade för de olika hustyperna. En del tomter har plats för egen pool. Flertalet tomter har utrymme för egen bil.Poolområdet är ca 2500 m2 stort och har en barnpool, handikappvänlig avsats fram till en jacuzzidel samt en djupare pool med måtten 25x25 m. Hela området kommer att anläggas med gräs, buskar och palmer. Sabai betyder “må bra” vilket är ledstjärnan för hela projektet.Området har en egen resturang som heter Malee´s. Här serveras mycket billig och god thailändsk mat. I närområdet finns frisör, bensinmack, mc-verkstad och internetkafé. Uppskattad ambulerande frukt- och pannkaksförsäljning dyker ibland upp utanför ditt hus. Taxiservice finns att tillgå annars går en billig baht-buss direkt utanför grindarna var 20:e minut till närliggande byar och Pattaya.

Här finns trädgårdsmästare, poolskötare, bevakning och underhålls-personal på heltidsanställning för att hålla området välskött.
 

Sabai Village 1

Slutsålt!


Morgon på Sabai Village II

Fruktförsäljningen i området är populärt.


Poolen vid SV 2

Här njuter man av den härliga poolen.