När läget och priset avgör


Vi väljer själva allt material till husen och då tittar vi först och främst på utseende och kvalitet. Exklusivt Italienskt kakel och klinker i badrummen, snålspolande toalettstolar, svenska golvbrunnar, engreppsblandare i både badrum och kök, fönsterfoder i upvc/komposit med tonat glas (underhållsfritt och tål alla väder).

I området har vi anlagt betongvägar med dränering på båda sidor av vägen runt hela området. Våra poolanläggningar har redan gjort sig kända med sina vattenfall och stora soldäck som är belagda med sandwash (marmorkross).

Eldragning under mark med kopparkabel och transformatorer av absolut högsta kvalitet med central jordning. All el i husen dras i pvc rör och vi har för säkerhets skull även jordat elen i varje hus separat.

Vi lämnar dessutom ett års garanti på husen och räknar då från tillträdesdagen. Normalt så lämnas inga garantier på hus/byggnader i Thailand.
 
Hustyp Nathalie

Nathalie

Nathalie är en fristående enplansvilla med 4 rum och kök på ca: 172 kvm inklusive carport på ca: 24 kvm och en altan på ca: 34 kvm.


Nellie

Nellie är en fristående enplansvilla med 3 rum och kök på ca 109,5 kvm inklusive altan på ca 24 kvm.


Isabell

Isabell är en fristående enplansvilla med 3 rum och kök på ca 90 kvm inklusive altan på ca 20 kvm.