Ditt Eget Hus
 

Ett paradis för golfälskaren!


Är du golfspelare så är det här absolut det område i Thailand du skall söka dig till. Här finns det ett enormt utbud av fantastiska golfbanor. Inom en timmes resväg hittar man ca 25 högklassiga golfbanor. Flera av banorna är designade av stora golfspelare som Jack Nicklaus. Några av banorna tillhör de högst rankade i hela Asien och greenfeepriserna är de lägsta i hela Thailand. En oslagbar kombination.

Phoenix Golf & Country Club ligger bara 5 min från Sabai Village II och är en av de högst rankade banorna i provinsen.

När du bor i Sabai Village har du möjligheter till golf året runt och till otroligt priser. Exempel på några av de fina golfbanorna som finns i närområdet:

Phoenix Golf & Country Club
Laem Chabang Country Club
Bangpra International Golf Club
St. Andrews 2000 Golf Club
Rayong Green Valley Country Club

Golfbanor Karta

För dig som är medlem i Pattaya Sports Club blir det billigare att spela på dom 21 av det 30-tal närliggande golfbanorna. För ca 500 Sek/pers blir ni medlem i 6 år. Medlemskapet är internationellt, gäller även vid spel på svenska golfbanor.

 

Phoenix Golf & Country Club

En bana som passar dom flesta. Från backtee är det en tuff test för dom bästa, men för nybörjaren är det ganska kort och enkelt att ta sig runt. Väl uppväxt runt hålen och bra preparerad fairway. Ganska brett och lätt att hitta bollen så det är bara att ösa på. Närmsta banan till Sabai Village.


S:t Andrews

Bra snabba greener som också ger stopp när man gör ett inspel. Väl definierade fairway med bra kondition.
Tjusiga klippformationer kantar banan. Stor variation på hålen vilket ger omväxling även om några av hålen går parallellt. Det finns två par 6 hål men också några knepiga korta par 4 hål. Ytterliggare 18 hål är under konstruktion Perfekt utmaning för den bättre golfaren och även spelbar för nybörjaren.