Ditt Eget Hus
 

Skolor i närheten


I närheten av Sabai Village finns en lokal skola för ortens barn. Det går att lösa skolgång med svensk lärare på plats i Sabai Village. Annars finns internationella skolor i närheten av hög klass.

Regent’s School-Pattaya är en internationell skola där flera diplomatbarn går. The Regent’s School är medlem i det prestigefyllda Round Square Association, med President, HM King Constantine och HRH Prince Andrew, som beskyddare.

Där finns över 1000 studenter med 42 nationaliteter vid Pattaya Campus och 76% av studentmassan är internationell. Skolan är medlem i Federation of British International Schools in South and Southeast Asia (FOBISSEA) som erbjuder sport och utbytesmöjligheter. Stipendier man kan söka är för Global Connect, Diplomatic och Ministerial Connect Scholarships och musiklinjen. 

Oxford, Imperial College, King’s College-London, Stanford, MIT, National University of Singapore och Seoul National University är några universitet som senare antagit skolans studenter. Det finns fyra boardinghus alla med IT nätverk och datasalar. Proffesionell och effektivt mentorskap med klara regler. The Regent’s School har nolltolerans mot alkohol och droger.

 

Lärare på plats i Sabai Village

På första lektionen var det matematik. Dagen avslutades med syslöjd hemma.

Lokala skolan i närheten av Sabai Village